Ramses II ja JVG julkaisivat yhteisbiisin – talven ykköshitti?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tamperelaisartisti Ramses II nousi koko kansan tietoisuuteen Villieläin-hitillään. Villieläin toimi Leijonien pukukoppikappaleena ja oli laajasti esillä mediassa Suomen voitettua jääkiekon MM-kisat. Nyt Ramses II on julkaissut uuden kappaleen.

Perjantaina julkaistussa Löylyä lissää -kappaleessa vierailee hiphop-duo JVG. Kappaleen demoversio oli tehty tuottaja Santtu Okkosen kanssa alkukesästä. Alun perin kappale kertoi vain saunomisesta, mutta myöhemmin löyly muodostui kielikuvaksi artistin villistä vuodesta.

– Vaikka paahde on ollut kovaa, niin vielä ei tunnu missään, vaan me halutaan kokea vielä hurjemmat löylyt, Ramses II hehkuttaa tiedotteessa.

Räppäri myöntää yhteistyön JVG:n kanssa tuntuneen alkuun lähinnä unelmalta. Hän kuitenkin sai Villen yhteystiedot, ja päätti pyytää kaksikkoa mukaan kappaleeseen.

– Pari päivää siinä taisi mennä, kun sain kännykkään viestin, jossa Ville ilmoitti, että he ovat messissä. Oltiin sillä hetkellä autossa tulossa Porvoosta keikalta. Siinä autossa alkoivat aikamoiset bileet tämän ilmoituksen jälkeen, Ramses II totesi.