Naisen lisätienesti – ryhtyi vuokraamaan aviomiestään

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Suomessa on olemassa kotipalveluita tarjoavia yrityksiä ja taitavia monitoimimiehiä, joiden työnkuvaan kuuluvat pienet remontit ja kodin askareet. Brittiläinen Laura Young sai idean ryhtyä vuokraamaan omaa aviomiestään samantyyliseen työhön. Nyt pariskunnan omat projektit roikkuvat, koska miehen kalenteri on täyteen bookattu.

Laura vuokraa James-nimistä miestään 40 punnan tuntipalkalla, eli noin 46,50 eurolla. Jamesin kalenteri oli aluksi täpötäynnä ja pariskunta joutui vähentämään tunteja jaksamisen vuoksi. Aiemmin James työskenteli kuutena päivänä viikossa aamuyhdeksästä iltakahdeksaan, mutta nyt he ovat lopettaneet työt jo viiden aikaan iltapäivällä ja jättäneet viikonloput vapaiksi, Daily Mail uutisoi.

Rent My Handy Husband -niminen yritys on toiminut vasta neljä kuukautta, mutta se on ollut menestystarina. James hoitaa työt ja Laura järjestää käytännönasiat, kuten kalenterin, sosiaalisen median ja kirjanpidon. Nyt yrityksen valikoimiin on tullut jouluvalojen asentaminen. Pariskunnalla on kaksi erityislasta ja myös James itse on autistinen. Tämän vuoksi he tarjoavat alennusta eläkeläisille ja vammaisille.