Pete Davidson haluaa Kim Kardashianin takaisin – uusi on-off -suhde Hollywoodiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yllättäen umpirakastuneet realitytähti Kim Kardashian ja koomikko Pete Davidson erosivat taannoin lyhytkestoisen suhteen päätteeksi. Pariskunnan onnea varjostivat Kim Kardashianin ex-miehen Kanye Westin mustasukkaisuus sekä molempien osapuolten kiireiset aikataulut. Nyt Davidson on haikaillut Kardashianin perään.

Mies ei kuitenkaan ole saanut vastakaikua tapaamisiin neljän lapsen äidiltä. Sen sijaan Kim Kardashianin kerrotaan lähettelevän aktiivisesti viestejä ja valokuviaan Davidsonille. He aloittivat tapailun pian sen jälkeen, kun Kardashian erosi Westistä. Realitykaunotar on sittemmin sanonut, että haluaa seuraavaksi rinnalleen itseään vanhemman miehen.

Pete Davidson on 28-vuotias, eikä hänellä ole omia lapsia. Kim Kardashian on puolestaan 42-vuotias, ja hänen lapsensa ovat iältään 9–3-vuotiaita. Kim on sanonut, että ei yksinkertaisesti ehdi seurustelemaan juuri nyt hektisen elämänvaiheensa vuoksi, The Sun raportoi.