Tosielämän kauhea kankkunen: Kadonnut synttärisankari löydettiin alastomana Thaimaasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Thaimaalaiselta hiekkarannalta löydettiin alaston brittimies, joka ei muistanut mitä tapahtui kahden päivän juhlimisen jälkeen. Kolmekymppinen Surreysta kotoisin ollut mies oli yrittänyt ensin uida ulapalle tapaamaan Jumalaa, kun paikalle osunut kalastaja raahasti hänet rannalle.

Mies vastusteli kalastajan toimia aggressiivisesti. Kalastaja pelasti todennäköisesti miehen hengen. Rannalle tuli joukko thaimaalaisia viranomaisia, jotka vaativat lisätietoa miehen tilasta. Mies kertoi viettäneensä kaksi päivää aiemmin syntymäpäiviään nauttien olutta ja marihuanaa. Tuli ilmi, että hänen juhlintansa oli päättynyt Koh Samuin rannalle alastomana.

Mies oli ollut maassa häitä varten ja matkusti turistiviisumilla. Poliisi pyysi alastonta brittiä poistumaan, mutta mies kertoi heille, ettei hän voinut lähteä paratiisirannalta. Hän halusi meditoida. Tulkki sanoi miehelle: ”Mene takaisin hotelliisi, suihkuun ja sitten voit ryhtyä meditoimaan”, Mirror uutisoi.

Brittituristi vastusteli ideaa. Tulkki kertoi, että miehen ympärillä oli 12 poliisia, joten hänen kannattaisi totella viranomaisten käskyä. Mies vietiin poliisiasemalle huumetesteihin, jotka näyttivät negatiivista. Hän saa poistua maasta loman päätyttyä.