Redrama poissa Vain elämää -erikoisjaksosta – joutuu hoitamaan päihderiippuvuuttaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nelosella nähdään perjantaina 11. marraskuuta suositun Vain elämää -ohjelman erikoisjakso. Siinä artistit yllättävät toisensa kappalevalinnoillaan. Tuoreella kaudella mukana ollut hiphop-artistit Redrama on kuitenkin jättäytynyt jaksosta pois.

Avoimesti päihderiippuvuudestaan julkisuudessa puhunut Redrama halusi keskittyä jakson kuvausten aikaan omaan terveyteensä. Tähti lähetti artistikollegoilleen videoterveiset, jossa hän kertoo olleensa toipumisen tiellä kuukausia.

– Tilanne on sellainen, että minun on pakko laittaa kaikki fokus terveyteeni ja toipumiseen. Sairaus, joka minulla on, on tunnesairaus. Siihen liittyy paljon muuta, ja päihteidenkäyttö on vain oire siitä syvemmästä ongelmasta, Redrama kertoi videolla.

– Olisin halunnut olla mukana, mutta… Se meidän viikkomme ei häviä koskaan. Eikä ystävyytemme, sen te kaikki olette ihanalla tavalla osoittaneet uudestaan ja uudestaan, artisti jatkoi herkistyneenä.

Elokuussa elämänkertakirjansa julkaissut Redrama, oikealta nimeltään Lasse Mellberg, paljasti retkahtaneensa viime keväänä 12 vuotta kestäneen raittiuden jälkeen. Hän kertoi kuitenkin olleensa raitis Vain elämää -sarjan kuvauksissa. Syksyllä Redrama kertoi somessa hakeneensa apua ongelmiin Minnesota-hoidosta.