Alatissi on nyt trendikästä? Khloe Kardashian esitteli oman poseerauksensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Khloé Kardashian erosi taannoin NBA-tähti Tristan Thompsonista toistuvien uskottomuusskandaalien jälkeen, mutta haluaa nyt tavata Thompsonin salarakkaan Maralee Nicholsin, joka synnytti vuosi sitten poikavauvan syrjähypyn tuloksena. Lapsi on nimittäin sisarpuoli Kardashianin ja Thompsonin kahdelle yhteiselle lapselle.

Nyt Khloe on esitellyt sosiaalisessa mediassa iltapukunsa, joka noudattelee viime aikoina yleistynyttä alatissin paljastamisen trendiä. Moni julkkiskaunotar on poseerannut asuissa, jotka jättävät rintojen alaosaa näkyviin. Aika näyttää tuleeko tästä hyvinkin suosittu ilmiö.

Kuntovalmentajana työskentelevä Maralee Nichols synnytti viime vuoden joulukuussa poikavauvan. Hän antoi lapselle nimen Theo, mikä tarkoittaa Jumalan lahjaa. Naisen mukaan on ollut suoranainen ihme, että hän on ylipäätään tullut raskaaksi. Nainen harrasti seksiä Tristan Thompsonin kanssa miehen kolmekymppisillä vuoden 2021 maaliskuussa. Thompson seurusteli tällöin Khloe Kardashianin kanssa. Thompsonilla on Theon ja Kardashianin lasten lisäksi kuusivuotias Prince Thompson entisen tyttöystävän Jordan Craigin kanssa.