Kultamekko-Iida herutteli vessassa – peiliselfiestä rintava lopputulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen Iida Vainio tuli taannoin tunnetuksi poseerattuaan lentokentällä näyttävässä kultaisessa minimekossa. Viime aikoina Iida on keskittynyt esittelemään upeaa vartaloaan sosiaalisen median seuraajilleen upeissa ja ajoittain myös vähäpukeisissa kuvissa. Niin tälläkin kerralla.

Vainio poseeraa tuoreessa kuvassaan vessan peilin edessä antavalla kaula-aukolla varustetussa valkoisessa topissa, ja hän ikuisti näyn samalla puhelimensa kameraan ja siitä sosiaaliseen mediaan.

Taannoin kohukaunotar paljasti järkyttyneensä juontaja Kimmo Vehviläisen puheista. Tuolloin Vainio ei tuonut tuntemuksiaan julkisesti esiin, koska pelkäsi joutuvansa silmätikuksi. Hän kuitenkin avautui asiasta sosiaalisessa mediassa, jossa totesi olevansa surullinen siitä, että nuori nainen voidaan lynkata radiossa pukeutumisen perusteella.

– Kerron tämän koska en halua että kukaan muu vähän erilainen tyyppi joutuisi tälläisen kohteeksi. Keväällä hämmästyin todella paljon kun kuuntelin aito iskelmä kanavaa ja Kimmo Vehviläinen laukoi mielipiteen minusta suorassa radiolähetyksessä näin: ”Onneksi tuo ei ole minun lapsi” yms. muuta lynkkaamista, Iida Vainio kertoi.