Kuningas Charlesia heiteltiin kananmunilla – poliisi pidätti aktivistin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poliisi on pidättänyt kansainväliseen Elokapina-liikkeeseen kuuluvan protestoijan, joka on heitellyt kuningas Charlesia kananmunilla. Mielenosoittaja on aktiivinen vihreän puolueen jäsen Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Hän heitteli 73-vuotiasta kuninkaallista kananmunilla.

Mies on kehunut netissä pitkäaikaisesta osallistumisestaan ​​vasemmistolaiseen politiikkaan, joka alkoi vuonna 2015. Hän on vastustanut konservatiivista kansanedustaja Esther McVeytä. Munat eivät osuneet kuninkaaseen, vaan suhahtivat Charlesin ohi ja menivät rikki hänen vieressään. Hän tuskin reagoi edes tempaukseen, Daily Mail uutisoi.

Kuningas oli myös vierailulla paljastamassa kuningattaren patsaan Yorkiin. Charles kertoi puheessaan, kuinka edesmennyt kuningatar oli aina valppaana kansansa hyvinvoinnista elämänsä aikana. Voit katsoa munien heittelyvideon tästä.