Kohumalli oli liian kuuma Tiktokiin – nyt paljastui takapuoli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen julkkiskaunotar Sammy Draper on yksi sosiaalisen median puhutuimmista nimistä. Hän syntyi Philadelphiassa, Pennsylvaniassa 17. marraskuuta 1993. Nykyisin Sammy on menestynyt sosiaalisen median malli, eikä vähiten muhkean rintavarustuksensa ansiosta. Taannoin hän sai bannia Tiktokissa liian rohkeiden kuvien vuoksi.

Nyt Sammy nähdään poseeraamassa Instagramissa, jossa hän paljasti pakaroitaan kireän nahkamekon jäätyä niin sanotusti puolitankoon muhkean takapuolen oltua liian suuri asuvalinnalleen.

Draper aloitti mallintyön 17-vuotiaana, mutta kansainvälinen läpimurto kuuluisan lehden kansimallina on vielä saavuttamatta. Hiljattain hänen Tiktok-tilinsä joutui jäähylle liian paljastavan sisällön vuoksi. Instagram-tili on niin ikään kovilla, koska rinnat vievät huomion jokaisessa kuvassa – ellei 28-vuotias nainen esittele takapuoltaan.