Jennifer Aniston: ”Vihaan sosiaalista mediaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Jennifer Anistonilla on 40 miljoonaa seuraajaa Instagramissa, vaikka hän liittyi alustalle vasta vuonna 2019. Nyt hän myöntää, että ei osaa käyttää sosiaalista mediaa siten, että se tuntuisi hänelle luonnolliselta.

– Vihaan sosiaalista mediaa. En ole hyvä siinä. Se on kuin kidutusta minulle, Aniston kertoo Allure-lehdelle.

Frendit-sarjan näyttelijä liittyi sosiaaliseen mediaan laajan markkinointikampanjan vuoksi. Liikentoimintasuunnitelma epäonnistui, mutta hän jäi jumiin Instagramiin. Näyttelijä on havainnut, että sosiaalinen media luo paineita erityisesti nuorille tytöille. Hän kertoo olevansa onnellinen, että ei joutunut kasvamaan itse sosiaalisen median aikakaudella.

Hollywood-tähti on ollut aiemmin naimisissa näyttelijöiden Brad Pittin ja Justin Theroux’n kanssa. Hän kuvailee 30–40-vuotiaana elettyjä vuosiaan kovaksi kouluksi.

– Jos en olisi käynyt läpi sitä, minusta ei olisi koskaan tullut sitä, mikä nyt olen. Siksi olen niin kiitollinen kaikista noista paska-asioista. Muuten olisin juuttunut olemaan peloissaan oleva ja epävarma henkilö. Ja nyt… En vaan vittu välitä.