Pankkiautomaatti revittiin irti seinästä Kärkölässä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kärkölässä sijaitsevan rakennuksen seinästä varastettiin torstain ja perjantain välisenä yönä kokonainen pankkiautomaatti. Tekotapa on samanlainen, kuin hieman yli kuukausi sitten Mäntsälässä tapahtuneessa rikoksessa. Asiasta uutisoi muun muassa Iltalehti.

Pankkiautomaatti irrotettiin kuntakeskuksen seinästä Kärkölän Järvelässä. Silminnäkijän mukaan varkaus tapahtui kolmen aikaan aamuyöstä ja vaikutti suunnitelmalliselta. Pankkiautomaatin irti repimisen jälkeen tekijät kuljettivat sen pois kuormaajan kauhassa.

Mäntsälässä 7. lokakuuta tapahtuneessa rikoksessa pankkiautomaatti revittiin irti Citymarketin seinästä pyöräkuormaajalla. Varastetun automaatin kaikki osat löytyivät myöhemmin. Kärkölä on Mäntsälän naapurikunta.

Hämeen poliisilaitos ilmoitti tiedottavansa Kärkölän pankkiautomaattivarkaudesta myöhemmin perjantaina. Poliisi tutkii tapausta törkeänä varkautena.