Snoop Doggista tehdään elokuva – mukana Marvel-hitin käsikirjoittaja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Snoop Dogg on viimeisin maailmanluokan musiikkitähti, jonka tarinasta suunnitellaan Hollywood-elokuvaa. Universal Pictures -yhtiö ilmoitti työstävänsä elokuvaa yhdessä räppärin Death Row Pictures -tuotantoyhtiön kanssa. Snoop tulee toimimaan itse yhtenä elokuvan tuottajista.

Snoop Doggista kertovan elokuvan ohjaa muun muassa Menace II Society, eli Väkivallan kierre -elokuvasta tunnettu Allen Hughes. Sen käsikirjoittajaksi on Deadline-sivuston mukaan kiinnitetty Marvelin Black Panther -elokuvien parissa työskennellyt Joe Robert Cole.

– Tämän projektin kokoon laittamisessa kesti aikansa. Halusin valita oikean ohjaajan, täydellisen käsikirjoittajan ja yhteistyöhön mahtavimman tuotantoyhtiön, joka voisi ymmärtää sitä perintöä jonka haluan esitellä valkokankaalla ja muistoa, jonka haluan jättää jälkeeni, Snoop kuvaili tiedotteessa.

Universal Pictures tuotti myös hiphop-yhtye N.W.A.:n tarinan kertoneen elokuvan Straight Outta Compton. Nuori Snoop Dogg vilahti myös kyseisessä elokuvassa Lakeith Stanfieldin näyttelemänä.