Kim Kardashian aikoo käyttää julkisuutta hyväksi lasten puolesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Megajulkkis Kim Kardashian tunnetaan ympäri maailmaa. Yhä useampi nainen havittelee hänen ulkonäköään ja vartalonsa muotokieltä. On yleisesti tiedossa, että Kim Kardashian tienaa miljoonia pelkästään yhdellä sosiaalisen median julkaisullaan.

Neljän lapsen äiti on nyt julistanut, että tulee käyttämään ääntään saadakseen oikeutta maailman lapsille. Hän tukee esimerkiksi köyhiä lapsia auttavaa organisaatiota Baby2Babya. Hän haluaa, että kaikilla lapsilla olisi elämässään perusasiat kunnossa.

– Kuten monet teistä tietävät, oikeudenmukaisuuden puolustaminen on intohimoni. Oikeus merkitsee minulle niin monia eri asioita. Loppujen lopuksi se merkkaa eniten, mikä on oikeudenmukaista, mikä on oikein ja mikä johtaa maailmaamme parempaan erityisesti lasten kannalta, Kardashian puhui organisaation gaalassa ja kehui omia vanhempiaan siitä, että he ovat opettaneet huolehtimaan muista.

– Käytän edelleen ääntäni ja resurssejani saavuttaakseni tavotteita, samalla kun me kaikki autamme Baby2Babyä tuomaan maailmaan oikeudenmukaisuutta, tasa-arvoa ja oikeutta monille lapsille, joilta on evätty pääsy perustarpeisiin, Kardashian jatkoi.