Mies pelkäsi tulevansa kuuroksi – sitten korvasta löytyi jotain ylimääräistä

Terveys Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britanniassa asuva mies pelkäsi olevansa tulossa kuuroksi pitkään jatkuneiden kuulo-ongelmien vuoksi. Vaivojen taustalta löytyi kuitenkin lopulta erikoisempi syy. Se oli onneksi ratkaistavissa melko helposti.

Dorsetissa asuva Wallace Lee alkoi kärsimään kuuloon liittyvistä ongelmista joitain vuosia sitten. Hän pelkäsi kuulonsa heikentyneen kovaäänisen lentoalan työnsä tai nuorena saatujen urheiluvammojen vuoksi. Lopulta Lee osti kotikäyttöisen tähystyslaitteen, jonka avulla hän paikansi pienen valkoisen esineen korvastaan.

Esine poistettiin Leen korvasta lääkärin toimesta. Leen mukaan se on todennäköisesti peräisin korvatulpista, jotka hän osti lentomatkaa varten. Korvatulppien mukana tuli eri tilanteisiin tarkoitettuja lisäosia, ja Lee uskoo sellaisen päätyneen hänen korvansa sisälle hänen huomaamattaan.

– Kuulin saman tien taas kaikki äänet ympärilläni. Päässäni vuosien ajan ollu sumu katosi, ja kuulin jälleen täysin normaalisti. Se oli todellinen helpotus, Lee kuvaili BBC:lle.