Norjan prinsessa jättää hovin – syynä shamaanimiehen ympärillä vellova kohu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Norjan prinsessa Märtha Louise on ilmoittanut jättävänsä kuningashuoneen. Syynä on hänen Durek Verrett -niminen rakas, joka kutsuu itseään shamaaniksi. Miehen mielipiteet ovat saaneet runsaasti arvostelua osakseen.

Amerikkalainen Durek on rientänyt kommentoimaan asiaa sosiaalisessa mediassa. Hän vakuuttaa, että ei ole tahtonut prinsessalle vaikeuksia elämään. Hän haluaa naisen olevan onnellinen. Prinsessan arvonimi säilyy Märtha Louisella kuningashuoneesta eroamisesta huolimatta.

– Sulhaseeni liittyvät epäselvyydet ja kysymykset ovat keskeisessä asemassa sille, etten jatkossa suorita virkatehtäviä kuningashuoneessa. Päätös on tehty yhdessä vanhempieni, kuninkaan ja kuningattaren kanssa. Tämä tuo rauhaa kuninkaallisen perheen ympärille, tiedotteessa kerrottiin.