Posti aloitti kokeilun Helsingissä – pienet paketit voi antaa postinjakajalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pienet paketit voi marraskuussa lähettää tietyissä Helsingin kaupunginosissa matkaan poistumatta kotoaan. Posti on kertonut aloittaneensa kokeilun, jossa lähetyksiä voi antaa lähetettäväksi postinjakajalle. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Kokeilussa pieniä kotimaan XXS- ja S -kokoisia paketteja voi lähettää postinjakajan matkaan omalta kotiovelta. Paketin noutopäivä valitaan ja toimituksen maksu suoritetaan etukäteen valitsemalla Ovelta-palvelu OmaPostissa. Kokeilu ei koske verkkokauppojen palautuksia.

Kokeilu toteutetaan 10. lokakuuta – 24. marraskuuta välisenä aikana Helsingin postinumeroalueilla 00240, 00310, 00320, 00400 ja 00610. Lähetysten arvioitu toimitusaika on 2-3 arkipäivää.