Uriah Heepin kolme Suomen keikkaa peruttu – kaatuivat konkurssiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen Uriah Heep -rockyhtyeen oli määrä esiintyä marraskuussa Suomessa neljällä keikalla. Nyt konserteista kolme on kuitenkin peruttu. Syynä on tapahtumajärjestäjä RH-Entertainment Oy:n konkurssi.

Peruuttaminen koskee Uriah Heepin konsertteja torstaina 17. marraskuuta Helsingin jäähallissa, lauantaina 19. marraskuuta Turun Konserttitalolla ja sunnuntaina 20. marraskuuta Oulun Madetojan salissa. Yhtyeen suunniteltua esiintymistä Ikaalisissa perjantaina 18. marraskuuta ei ole ainakaan toistaiseksi peruttu.

– Tapahtumien peruuntumisesta lipun ostaneille aiheutuva vahinko on konkurssissa valvottavaa velkaa. Konkurssipesä pyytää ilmoittamaan saatavat konkurssipesälle sähköpostitse osoitteeseen rh@krogerus.com. Saatavailmoituksessa pyydetään ilmoittamaan velkojan yhteystiedot, saatavan määrä ja peruste sekä tieto siitä, milloin lippu on ostettu, RH Entertainment tiedotti.

RH Entertainment on järjestänyt myös muun muassa suosittua Raskasta Joulua -kiertuetta. Sen kohtalo on toistaiseksi epävarma. Kaikkien RH Enertainmentin järjestämien tapahtumien liput on vedetty pois myynnistä Lippu.fi-palvelussa.