Pariskunta halusi eroon risasta televisiosta – jekutti nerokkaasti varkaan apajille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä leviää parhaillaan kuva valvotakamerasta, jossa nähdään mies kantamassa televisiolaatikkoa illan hämärässä. Kyseessä on varas, joka kantaa terassilta löytämäänsä näköradiota omaan autoonsa. Hän ei tosin tiedä, että paketissa oleva televisio on rikki.

Pariskunta joutui ostamaan uuden television, koska vanha oli mennyt rikki. Heillä oli kuitenkin ongelma: vanhasta televisiosta piti päästä eroon. Sitten he saivat idean. Pariskunta pani vanhan ja rikkinäisen television uuden laitteen kuljetuslaatikkoon.

Sen jälkeen he jättivät laatikon talonsa terassille. Eipä aikaakaan, kun eräs pitkäkyntinen nielaisi syötin ja haki viallisen television itselleen. Valvontakamera kuvasi tapahtuneen. Pariskunta säästi jäteaseman maksun ja pääsivät samalla eroon epäkunnossa olleesta laitteesta. Karma kosti rosvolle.