Evelinan kuuma peiliselfie sytytti fanit: ”Olin niin varma ku ikinä tuun olemaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulaja-lauluntekijä Evelina oli taannoin mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Äskettäin kerroin miten hän muutti tyyliään ja siilitukkainen lopputulos ihastutti ainakin hänen omia fanejaan. Kuvat saivat hänen seuraajansa kehumaan vuolaasti uutta tyyliä. Nyt Evelina poseeraa upeassa peiliselfiessä pikkumustassa ja tyylikkäissä meikeissä. Kuvansa yhteydessä hän kertoo muodonmuutoksensa taustoista.

– Muistan et oon aikalailla aina halunnu päästä leikkaamaan hiukset näin, mutta viimisen vuosikymmenen ajan oon tienny et täysin varmasti teen tän vielä joskus. Hetki oli aiemmin tuntunu muutamassa kohtaa melko-mut-ei-viel-ihan-oikeelta, mut muutama viikko sitten siinä @saapra:n peilin edessä olin niin varma ku ikinä tuun olemaan, Evelina kommentoi ja kiittää fanejaan kehuista.

27-vuotias Evelina nousi julkisuuteen osallistuttuaan The Voice of Finland -ohjelmaan vuonna 2011. Hänen musiikkinsa on kerännyt esimerkiksi Spotifyssä miljoonia kuuntelukertoja. Evelinan tuorein julkaisu on elokuussa ilmestynyt 3½-EP, jolla vierailevat muun muassa JVG, Lauri Haav ja Hassan Maikal.