Kuuma mallikaunotar Joanna uimarannalla – vartalo käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar ja realitytähti Joanna Krupa ja Romain Zago olivat taannoin naimisissa neljä vuotta, kunnes hakivat avioeroa. Sittemmin Joanna on ollut harvakseltaan julkisuudessa, mutta on kuitenkin ehtinyt riisua vaatteensa muun muassa PETA-kampanjaan.

Nyt Joanna nähdään nauttimassa rantaelämästä näyttävästi mustissa biksuissa. Upea perheenäiti nautiskeli auringon lisäksi myös muun muassa kookosjuomasta ja poseerasi useissa selfieissä.

Huippumalli Joanna Krupa kertoi taannoin Life & Style -lehdelle olevansa onnellinen siitä, että hän pakasti munasolujaan kolme vuotta sitten. Krupa kertoi, että avioeron jälkeen hän olisi hyvin huolissaan tällä hetkellä tulevaisuuden perhehaaveista, mikäli hän ei olisi tehnyt niin.