Itseään ”aikamatkustajaksi” väittävä ennusti jalkapallon tuloksia oikein – paljasti jo voittajan?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Itseään aikamatkustajaksi kutsunut henkilö on jakanut videon Tiktokiin, jonka hän väittää olevan kolmen viikon päästä tulevaisuudesta. Videolla nähdään, mikä maa voittaa jalkapallon MM-kilpailut. Henkilö käyttää nimimerkkiä World Cup Time Traveler.

Aikamatkustajien videot ovat nousseet suosituksi Tiktokkissa. Useat henkilöt väittävät olevan tulevaisuudesta ja pystyvänsä hyppimään aikapoimujen läpi meidän aikaamme. Useiden aikamatkustajien ennustukset ovat silkkaa hölynpölyä. Jalkapallon maailmanmestaruuskisoja ennustava on kuitenkin osunut oikein.

Aikamatkustaja kertoi muun muassa tarkasti Englannin 4-0-voiton Ukrainaa vastaan ​​Euroopan mestaruusottelussa. Lisäksi hän tiesi Italian voittomaalien määrän. Nyt hänen julkaiseman klippinsä mukaan Brasilia voittaa mestaruuden.

– Brasilia voitti juuri Ranskan vuoden 2022 MM-finaalissa, videolla kirjoitetaan.

@worldcuptimetraveller helping you out like last year #worldcup #wm #wc #wc2022 #qatar #qatar2022 #football #timetravel #timetraveler #brazil #france ♬ Back in Time x Hung Up – worldcup time traveller