Metallica Suomeen – tuplakeikka stadionilla kesäkuun alussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yli 40 vuotta soittanut rockin superyhtye Metallica tulee Suomeen. Yhtye järjestää kahden päivän kestävän keikan. Lippuja myydään siis siten, että se oikeuttaa molemmille keikoille. Keikat järjestetään 7. ja 9. kesäkuuta 2023.

– Bändi soittaa kaksi täysin erilaista settiä, eikä kappaleita toisteta näiden kahden esityksen välillä. Jokaisessa konsertissa on myös eri lämmittelyesiintyjät, jotka vaihtelevat maittain. Ostamalla kahden päivän lipun pääset molempiin konsertteihin samassa kaupungissa, Live Nation tiedottaa.

Live Nation sanoo, että myyntiin on tulossa myös yhden päivän lippuja, mutta niitä on rajoitettu määrä. Metallica on lanseerannut myös I Dissappear -lipun, jolla saa passin staadionkiertueisiin useissa eri kaupungeissa ympäri maailmankiertuetta. Passista on olemassa hopeaversio yhdelle vuodelle Eurooppaan tai Pohjois-Amerikaan tai kultaversio kahdelle vuodelle jommalle kummalle mantereelle. 3.498 euroa maksava passi oikeuttaa kaikkiin stadionkonsertteihin vuonna 2023 ja 2024 Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa.