Jyskän Varastomyymälän loppuunmyynti sai aikaan hurjan ryntäyksen – pitkiä jonoja ja liikenneruuhkia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu jyväskyläläinen kauppa Jyskän Varastomyymälä lopettaa toimintansa tänä vuonna. 37. syntymäpäiväänsä tänä vuonna viettäneen Varastomyymälän liiketoiminta siirtyy Tokmannin haltuun. Sitä ennen Jyskässä järjestetään loppuunmyynti.

Jyskän Varastomyymälälässä marraskuun puolivälissä alkanut loppuunmyynti sai heti jyväskyläläiset liikkeelle toden teolla. Yleisöryntäyksen vuoksi parkkipaikka oli Keskisuomalaisen mukaan täynnä jo heti liikkeen avatessa. Kassoille sai jonottaa hurjimmillaan useita kymmeniä minuutteja.

Jyskän Loppuunmyynti vaikutti jopa lähialueen liikenteeseen. Ylen mukaan liikenne ruuhkautui paikoin esimerkiksi myymälään johtavalla Vaajakoskentiellä. Parkkipaikalle järjestettiin sittemmin liikenteenohjaus.

Jyskän Varastomyymälän loppuunmyynti jatkuu vielä kuukauden ajan, joulukuun loppuun saakka. Loppuunmyynti alkoi kaikkia tuotteita erikoiskampanjoita lukuunottamatta koskevalla 30 prosentin alennuksella.