Katie Price esitteli kauniin tyttärensä – kuin kaksi marjaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu brittiläinen povipommi Katie Price on purkanut jälleen kerran kihlauksensa Love Island -realitysarjasta tunnetuksi tulleen 34-vuotiaan Carl Woodsin kanssa. Eron syytä ei tarkalleen tiedetä, mutta nainen oli soittanut aiemmin poliisit kotiinsa. Tilanteessa ei kuitenkaan tehty pidätyksiä.

Pitkän tauon sosiaalisesta mediasta tänä vuonna ottanut Katie Price on ollut viime aikoina myös suhdekohujen keskiössä, kun hänen ympärillään paljastui uskottomuuskohu. Nyt Price on poseerannut sosiaalisessa mediassa yhdessä tyttärensä kanssa, ja otoksessa äiti ja tytär ovat kuin kaksi marjaa. Toivoa sopii, ettei tytär valitse äitinsä uraa.

Katie Price ja Carl Woods ottivat taannoin yhteiset tatuoinnit ja ikuistivat ihoonsa toistensa kasvokuvat. Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Price ja Woods erosivat. Katie Price on ollut kihloissa yhteensä seitsemän kertaa. Katie Pricen elämää ovat varjostaneet lukuisat talousongelmat ja rikoskäsittelyt, eikä hänen elämästään puutu skandaaleja tai draamaa. Hänellä on viisi lasta kolmen eri miehen kanssa.