Tosimiesten unelma! Batman-elokuvan Batmobile myynnissä

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supersankari Batmanin menopelinä toimii kuuluisa Batmobile-auto. Autosta on nähty vuosikymmenten aikana sarjakuvissa, elokuvissa ja televisiossa lukuisia eri versioita, joista tunnetuimpiin kuuluu vuoden 1989 Batman-elokuvan musta kulkuneuvo.

Nyt yhdellä tarpeeksi paksulla kukkarolla varustetulla fanilla on mahdollisuus saada aito Batmobile itselleen. Keräilyautoihin erikoistunut yhdysvaltalainen Classic Auto Mall on nimittäin asettanut myyntiin Tim Burtonin elokuvien Bat-auton. Sen hintapyyntö on 1,5 miljoonaa dollaria.

Batman-elokuvan Batmobilen pohjana toimi todellinen Chevrolet Impala -auto. Nyt myynnissä olevaa ajoneuvoa ei käytetty Batman-elokuvien kuvauksissa, vaan se rakennettiin Six Flags -huvipuistoa varten. Kuten arvata saattaa, ei Batmobile on katulaillinen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.