Natasha Oakley esitteli pakaroitaan Sydneyn satamassa: ”Aamiainen biksuissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä australialainen mallikaunotar Natasha Oakley on poseerannut viime aikoina mainosten ja mallikuvien sijaan pääasiassa uimapuvussa, kun hän on nautiskellut olostaan maailman aurinkorannoilla. Viime aikoina hän on välittänyt sosiaalisen median seuraajilleen myös lomatunnelmia.

Nyt näyttävä Natasha poseeraa Sydneyn satamassa olevan huvijahdin kannella, jossa hän keikistelee biksuissa. Ilmeisesti kyseinen asu on yllä valtaosan päivästä, koska Oakley kertoo kuviensa yhteydessä nauttivansa biksuissa myös aamiaisensa. Se ei liene lainkaan huono asia samalla jahdilla aikaansa viettäville.

Natasha Oakley on australialainen mallikaunotar, joka toimii myös yrittäjänä. Nykyisin hän asuu kengurumaan sijaan Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Hän on toiminut malliurallaan esimerkiksi Stone Fox ja Acacia -uimapukumerkkien mallina.