Elton Johnilta näyttävät jäähyväiset Britannian esiintymislavoille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen muusikko Elton John lopettelee pitkää ja menestyksekästä uraansa. Viime kuussa tähti esiintyi viimeistä kertaa Yhdysvalloissa. Ensi kesänä on luvassa viimeinen konsertti kotimaassa Iso-Britanniassa, ja se tulee olemaan näyttävä.

Elton John on kiinnitetty suositun Glastonbury Festivalin sunnuntain pääesiintyjäksi. Esiintyminen tulee olemaan hänen viimeinen Britanniassa. Laulaja nousee Glastonburyn Pyramid Stage -lavalle sunnuntaina 25. kesäkuuta 2023.

Laulaja on parhaillaan Farewell Yellow Brick Road -jäähyväiskiertueellaan. Useaan kertaan koronatilanteen vuoksi siirtyneen kiertueen oli alun perin määrä ulottua myös Suomeen. Helsingin konsertti kuitenkin peruuntui lopulta.

Elton John esiintyi Yhdysvalloissa viimeistä kertaa Los Angelesin Dodger Stadiumilla sunnuntaina 20. marraskuuta. Lavalla vieraili muun muassa Dua Lipa. Konsertti on katsottavissa Disney Plus -suoratoistopalvelussa.