Huippusuosittu Mamma Mia -musikaali Suomeen – odottamaton esiintymispaikka julkistettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingin Kaivopuistossa päästään ensi kesänä seuraamaan huippusuosittua musikaalia. Mamma Mia -musikaalikiertue ulottuu kesällä 2023 Suomeen. Näytöksiä järjestetään Kaivpuistossa kaikkiaan kymmenen. Osa Kaivopuistosta muutetaan musikaalinäyttämöksi 13.-23. heinäkuuta väliseksi ajaksi.

Yleisö pääsee seuraamaan esityksiä suurelta lavalta ja valkokankailta istumapaikoista käsin. Kaivopuiston ulkoilmateatteriin tulee myös monipuolinen ruoka- ja juomatarjoilu. Abba-yhtyeen hitteihin perustuva Mamma Mia sai ensi-iltansa Lontoon West Endissä vuonna 1999, ja siitä on sittemmin tullut 67 miljoonan ihmisen näkemä kansainvälinen ilmiö.

Suomessa musikaali nähtiin ensimmäisen kerran vuonna 2007, jolloin esitykset keräsivät 75 000 katsojaa. Musikaalista on tehty myös kaksi elokuvaversiota. Kaivopuiston ensimmäinen Mamma Mia -näytös on torstaina 13. heinäkuuta kello 19. Esitys on englanninkielinen. Liput tapahtumiin tulevat myyntiin 12. joulukuuta Ticketmasterissa.