Näinkin voi käydä: Upea Rita Ora ilmestyi biksuissa julkkisgaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälistä menestystä saanut englantilainen poptähti Rita Ora ja uusiseelantilainen elokuvaohjaaja Taika Waititi menivät lehtitietojen mukaan taannoin salaa naimisiin yksityisessä seremoniassa Lontoossa.

Tällä kertaa Rita Ora on ilmestynyt British Fashion Awards -gaalaan poikkeuksellisen niukassa asussa, sillä hänellä oli punaisella matolla yllään vain punaiset biksut ja samanvärinen täysin läpinäkyvä harso.

Rita Oran sukunimen kerrotaan olevan nykyään Waititi-Ora. Julkkispari seurusteli ennen naimisiinmenoa noin puolentoista vuoden ajan. Ora ja Waititi tapasivat Australiassa, jossa poptähti on toiminut The Voice -ohjelman tähtivalmentajana. Pari teki suhteestaan julkisen The Suicide Squad -elokuvan ensi-illan punaisella matolla Los Angelesissa elokuussa 2021.