1990-luvun eurodancen tähdet yhteistyössä – Basic Element, Dr Alban ja Waldo’s People

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ruotsalainen eurodancen suurnimi Basic Element on julkaissut uuden singlen, jolla vierailee lajityypin muita tähtiä ja yllätysvieras. Mukana ovat suomalainen Waldo’s People, ruotsalainen Dr. Alban ja metalliyhtye Amaranthen laulaja Elize Ryd.

Basic Elementin, Dr. Albanin, Waldo’s Peoplen ja Elize Rydin yhteiskappale kantaa nimeä Life is Now. Kappaleesta julkaistiin perjantaina 9. joulukuuta myös musiikkivideo. Stara tapasi Basic Elementin äskettäin ja yhtyeen haastattelu julkaistaan lähipäivinä.

Basic Element täytti tänä vuonna 30 vuotta, ja uudella kappaleella juhlistetaankin yhtyeen merkkipäivää. Myös Dr. Alban ja Waldo’s People ovat tehneet uraa jo 1990-luvulta asti. Eurodance-faniksi itsekin julistautunut Ryd puolestaan nousi kuuluisuuteen 2010-luvulla Amaranthen julkaistua debyyttialbuminsa.