Kaaos venäläisessä laskettelukeskuksessa – maahan ilmestyi valtava reikä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Venäläiseen Sheregeshin hiihtokeskukseen on ilmestynyt valtava vajoama. Maahan ilmestynyt reikä on niellyt lunta ja saanut talviurheilijat hämmästymään Keski-Venäjällä sijaitsevassa lomakeskuksessa.

Maa on romahtanut alueella, jossa on kaivostoimintaa. Siperiassa sijaitsevan kaivoksen omistajaksi on kerrottu entinen jalkapalloseuran omistaja ja venäläinen oligarkki Roman Abramovich. Alueelta evakuoitiin neljä asuntoa, jotka ovat toimineet venäläisten loma-asuntoina Kemerovon alueella Venäjällä.

Ilmakuvat romahtamisesta osoittavat, kuinka massiivinen vajoama muodostui lähelle tien reunaa. Vajoama on Kemerovonin alueella, joka tuottaa noin 60 prosenttia Venäjän hiilestä ja teräs- ja valssatuotteista 14 prosenttia.