Mies sammui jatkoilla – neitokaiset veivät luottokortin ja Rolexin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridan poliisi etsii kahta nuorta naista, jotka kähvelsivät 25.000 dollarin arvoisen Rolexin sen jälkeen, kun jatkojen isäntä nukahti aamuyön pikkutunteina. Uhri kertoi poliisille, että hän tapasi kaksi seksikkäästi pukeutunutta naista kattobaarissa Fort Lauderdalessa. Aamuyöllä kolmen aikaan alkanut keskustelu johti puhelinnumeroiden vaihtamiseen.

He sopivat tapaavansa myöhemmin jatkojen merkeissä. Mies haki naiset tunti myöhemmin ja ajoi kotiinsa cocktaileja varten. Valitettavasti jatkojen isäntä nukahti. Kun mies heräsi, huomasi hän naisten kadonneen – kuten myös hänen luottokorttinsa Submariner Blueface Rolex -kellonsa.

Valvontakamera ikuisti varkaat. Broward Sheriff’s Office julkaisi baarista videoita, joiden perusteella noin parikymppisillä naisilla oli tummat hiukset. Toisella heistä oli skorpionitatuointi vasemmassa reidessään. Mitä tästä opimme? Älä kutsu ventovieraita ihmisiä kotiisi, tai älä ainakaan sammu ennen heidän poistumistaan.