Samuel L. Jackson tykkäsi aikuisviihteestä Twitterissä – fanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni ei välttämättä tule ajatelleeksi, että Twitterissä annetut tykkäykset näkyvät kaikille seuraajille. Tämä johtaa toisinaan hieman noloihinkin tilanteisiin julkisuuden henkilöiden sometileillä. Nyt kohua ovat herättäneet näyttelijä Samuel L. Jacksonin tykkäykset.

Samuel L. Jackson vaikutti viettäneen 74. syntymäpäiväänsä aikuisviihteen parissa. Jacksonin Twitter-tililtä oli nimittäin annettu tykkäyksiä monille kovaakin materiaalia sisältäville twiiteille. Asia ei jäänyt huomaamatta hänen seuraajiltaan.

Jacksonin nimi alkoi nopeasti trendaamaan sosiaalisessa mediassa. Osaa linkeistä tykkääminen vaikutti lähinnä naurattavan ja osa puolestaan puolusti näyttelijää. Jacksonin yli yhdeksän miljoonan seuraajan tililtä annetut tykkäykset on sittemmin poistettu.

Jackson ei ole suinkaan ensimmäinen kuuluisuus, joka on jäänyt kiinni aikuisviihteestä tykkäämisestä. Aiemmin vastaavien kohujen keskiöissä ovat olleet muun muassa yhdysvaltalainen poliitikko Ted Cruz, Top Gear -juontaja Jeremy Clarkson ja näyttelijä Armie Hammer.