Barbie-elokuvan traileri julkaistiin – hämmentävä yhtäläisyys klassikkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ensi kesänä ensi-iltansa saa Barbie-elokuva, jonka nimikkoroolissa nähdään Margot Robbie. Odotetusta elokuvasta saatiin viikonloppuna esimakua sen ensimmäisen trailerin muodossa.

Barbien teaser-traileri alkaa melko odottamattomalla tavalla 2001: Avaruusseikkailu -elokuvaa parodioivalla kohtauksella, jossa joukko lapsia leikkii vauvanukeilla erämaassa. Lasten elämä mullistuu elämää suuremman Barbien astuessa kuvaan 1950-luvun tyylisessä uimapuvussa. Trailerin lopussa nähdään vilauksia myös Barbien pinkin sävyisestä maailmasta.

Barbien poikaystävää Keniä näyttelee elokuvassa Ryan Gosling. Mukana ovat myös muun muassa Will Ferrell, Issa Rae, America Ferrera, Kate McKinnon ja Simu Liu. Oscar-ehdokkaana olleen Greta Gerwigin ohjaama elokuva saapuu elokuvateattereihin heinäkuussa 2023.