Pasha Pozdniakova pikkutuhmassa tonttuasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuista somesuosiota nauttiva Pasha Pozdniakova poseerasi ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa puolitoista miljoonaa seuraajaa. Vain harva suomalainen on kyennyt sosiaalisessa mediassa samaan.

Tällä kertaa Pasha on nauttinut joulusta täysin rinnoin monien muiden suomalaisten tavoin, mutta hän on lisäksi pukeutunut paljastavaan tonttuasuun, joka yllään hän tuskin jäisi huomaamatta kurkkiessaan joulun alla perheiden ikkunoiden takana.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi lehden Afrikan versiossa viime keväänä. Mallikaunotar nähtiin myös lehden tyylikkäässä kansikuvassa.