Claudia Alende paljasti miten näyttävästi joululahjoja voi jakaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarisesta Miss Peppu -kilpailusta vuonna 2014 maailmanlaajuiseen tunnettuuteen noussut Claudia Alende sai aikoinaan lempinimen ”Megan Foxin kaksoisolento”. Sittemmin hänelle on kertynyt jo 18 miljoonaa seuraajaa sosiaalisissa medioissa.

Kuten arvata saattaa, myös joulua Clauia säväytti someseuraajiaan rohkeilla kuvilla. Hänet nimittäin kuvattiin viettämässä joulua erittäin paljastavassa punaisessa topissa, jollaisessa ei välttämättä kovin rauhallista perhejoulua tulisi ihan heti vietettyä.

Brasilialainen Claudia Alende on nousi Miss Peppu -finalistista kolmessa vuodessa valtavaan suosioon sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on yksin Instagramissa ja Facebookissa nykyisin jo 18 miljoonaa seuraajaa ja fania. Äskettäin Alende muutti kotimaastaan Yhdysvaltoihin.