Janni Hussin villi vuosi videona – biksutanssia, verta, samppanjaa ja rallia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monitoimijulkkis, juontaja ja fitness-kaunotar Janni Hussi tunnetaan juontotöidensä lisäksi myös yrittäjänä, näyttelijänä ja ralliauton kartturina. Viimeksi mainitussa tehtävässä hänet nähdään jatkossa myös Rallin SM-sarjassa yhdessä Heikki Kovalaisen kanssa. Kulunut vuosi on ollut Hussille tapahtumarikas.

Janni koosti sosiaalisen median seuraajilleen nyt videon viime vuodesta, ja siitä voidaan nähdä, että vauhtia on riittänyt. Hussi nähdään muun muassa tanssimassa villisti biksuissa, toimimassa kartturina rallissa, nauttimassa samppanjaa Joel Harkimon kanssa ja myös saamassa terveydenhoitoa. Vuosi tarjosi Jannille siis melkoisesti muistoja.

Hussin ralliprojekti sai alkunsa viime keväänä, kun nuorten maailmanmestaruuden rallissa taannoin voittanut Sami Pajari soitti Aamulypsyn studioon ja tarjosi Jennille kartturin pestiä. Hussi tarttui tarjoukseen ja nyt vuorossa on ralliautoon kartturin penkille istuminen. Nyt Janni on julkaissut sosiaalisessa mediassa videomateriaalia soratiellä kiiltävästä punaisesta autosta.