Kristian Heiskari löysi nelijalkaisen rakkaan Espanjasta – muutti miehen asuntovaunuun asumaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden 2019 Big Brother Suomi -ohjelman voittanut helsinkiläinen duunari Kristian Heiskari muutti aiemmin tänä vuonna asuntovaunuun asumaan. Hän suuntasi talveksi Espanjan auringon alle. Nyt mies on saanut seuraa saman katon alle.

– Hän on Paavo. Hän muutti mun luokse paikallisesta rescuetarhasta. Tämä 1-vuotias gringo asui espanjalaisessa perheessä, joka kyllästyi ja jätti hänet tarhalle, Heiskari kirjoittaa Instagramiin ja esittelee pelastamansa koiran.

Heiskarin mukaan hänen koiransa sai uutenavuotena jo ensimmäisen kaverin itselleen, kun Paavo tutustui Gio-nimiseen koiraan. Heiskari kertoo haaveilleensa omasta karvatassusta jo vuosien ajan. Nyt unelma on toteutunut.

Heiskari on Espanjassa ystäviensä kanssa. Hänen tarkoituksena on viettää aikaa lämpimässä ainakin kevääseen asti.