Megan Foxin someposeeraus vetää hiljaiseksi: ”Etsin tyttöystävää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kauneimmaksi naiseksi takavuosina useasti rankattu Megan Fox ja hänen poikaystävänsä Machine Gun Kelly valmistelevat lehtiväitteiden mukaan parhaillaan tulevia häitään. Aika näyttää koska näyttävä julkkispari avioituu.

Nyt Megan poseeraa sosiaalisessa mediassa näyttävissä kuvissa, joissa hän poseeraa kameralleen autossa erittäin antavalla kaula-aukolla varustettussa topissa. Samalla hän kertoo olevansa etsimässä parhaillaan uutta tyttöystävää ja pyytää hakemuksia viesteillä.

Megan Fox ja Machine Gun Kelly, eli oikealta nimeltään Colson Baker, kihlautuivat alkuvuodesta spirituaalisessa seremoniassa. He joivat muun muassa toistensa verta. Fox uskoo heidän olevan sielunkumppaneita ja ajautuneensa yhteen aiemmissa elämissä sekä kaikissa tulevissa myös.