Khloe Kardashian puolusteli kohuttua ulkonäköään: ”Etuhiukset muuttivat pään muotoa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashian-Jennereitä on usein syytetty kuvien muokkaamisesta. Khloe Kardashian onkin kertonut aiemmin, että hän pitää erilaisten kauneusfilttereiden käyttämisestä ja omien Instagram-kuviensa muokkaamisesta, koska hän kokee ulkonäköpaineita ja haluaa tavoitella sellaista kauneutta, joka hänen omaa silmäänsä miellyttää.

Khloe Kardashian julkaisi hetki sitten sosiaalisessa mediassa Sorbet-lehteä varten otettuja kuvia ja lehden kansikuvan, jossa hän poseerasi. Naisen kasvot näyttivät erilaisilta monien lukijoiden mielestä. Useat kommentoivatkin 38-vuotiaan Kardashianin näyttävän jopa laulaja Taylor Swiftin näköiseltä.

Nyt nainen on julkaissut kuvauksista uuden kuvasarjan. Hän kertoo, että kuvauksissa käytettiin irtoetuhiuksia, jotka kiinnitettiin hänen päähänsä pinneillä. Khloe Kardashianin mukaan etuhiukset olivat mukavaa vaihtelua ilman sen suurempaa sitoutumista etuhiuksiin. Hiustyyli oli kuitenkin tähden mielestä ratkaiseva tekijä siinä, että hänen päänsä muoto näytti naisen mielestä erilaiselta.