Maailmankuulu e-urheilija Lara ”Larischz” Gilardoni kuoli 27-vuotiaana

Digi · Terhi Piiroinen

Valorant Game Changers -pelaaja Lara “Larischz” Gilardoni on kuollut. Hänen kerrotaan kuolleen lomamatkalla 27-vuotiaana. Kuolinsyytä ei ole paljastettu julkisuuteen.

Larischz oli kuollessaan lomalla Pinamarissa, Argentiinan rannikkokaupungissa. Valorantin mukaan argentiinalainen pelaaja oli mukana useissa e-urheilujoukkueissa. Viimeksi hän kilpaili lokakuussa päättyneessä Esportsmaker Spike Ladies No. 4 -turnauksessa joukkueensa DELIRA Femalen kanssa. Larischzilla oli avainrooli DELIRA Femalen voitossa.

Esports-lehden mukaan Larischz oli lahjakas pelaaja, joka tunnettiin poikkeuksellisista taidoistaan ja urheilullisuudestaan Valorant-taistelukentällä. Hän oli nouseva tähti pelimaailmassa, ja hänellä oli edessään lupaava ura.