Sisarvaimojen skandaali syvenee – Robyn ja Kody syyttävät Christinea muidenkin erosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa on seurattu Kody Brownin ja hänen neljän vaimonsa elämää. Perheellä on yhteensä 18 lasta. Sarjassa esiintynyt Christine Brown kertoi viime syksynä ottaneensa avioeron Kodysta. Tänä syksynä myös Janelle Brown kertoi tehneensä vastaavan ratkaisun elämässään.

Meri Brown sai puolestaan tietää Kodylta, että hän saa vapaasti lähteä suhteesta. Nyt Kodylla on enää yksi vaimo, Robyn Brown. Robyn on kertonut haastattelussa, että Merin ja Kodyn ero on ensimmäisenä perheestä lähteneen Christinen syytä. Naisen mukaan Christine on tehnyt kaikkensa, jotta Meri ja Kody ei enää lähentyisi entiseen malliin.

– Tuo on valhe! En koskaan tekisi niin. En ikimaailmassa, Christine Brown kiistää ja sanoo, että ei ole koskaan edes puhunut sen suuntaista.

Tämä tieto on Merille yllätys, sillä hän kuuli asiasta Robynilta. Näyttääkin siltä, että Robyn on kuullut asian ilmeisesti Kodylta, joka on keksinyt koko jutun omasta päästään.

– Meillä on ollut Kodyn kanssa vaikeaa, kaikki tietävät tämän. Olen päättänyt lähteä. Se on vaikea päätös, mutta olen päättänyt valita onnellisuuden ja valita enemmän iloa elämääni. Haluan rauhaa, eikä suhteessa ole ollut paljoakaan toivoa, joten olen päättänyt lähteä, Christine perusteli eroaan 1,5 vuotta sitten.