Jennifer Pamplona aloitti vuoden yläosattomissa: ”Dramaattisella kuvalla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneusleikkauksistaan tunnetuista povipommeista eräs on brasilialainen Jennifer Pamplona, joka on lukuisten kauneusleikkausten luomus. Nukkemainen nainen esittelee itseään ajoittain myös sosiaalisessa mediassa rohkeilla kuvilla. Eikä tee nytkään poikkeusta.

Jennifer nähdään nyt aloittamassa somevuotta 2023 rohkeasti yläosattomissa, joskin hänellä on käsi rintojensa peittona. Kuvansa yhteydessä Pamplona toteaa, että ei voinut aloittaa uutta vuotta ilman dramaattista kuvaa. Se lienee myös hänen someseuraajiensa mieleen.

28-vuotias Jennifer Pamplona näyttää nykyisin kuin elävältä nukelta, ja on kotimaassaan saanut jo lempinimen Ihmis-Susi, jossa Susi tosin tarkoittaa paikallista nukkea. Naiselta on poistettu kylkiluita, jotta hänen vyötärönsä ja uumansa olisivat kapeampia. Hän kertoi haluavansa näyttää nukelta, ja siinä hänen operaationsa ovat kuvien perusteella onnistuneet.