Rita Oralta kuuma vinkki matkailijoille – näin valitsee ravintolat

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kansainvälistä menestystä saanut englantilainen poptähti Rita Ora ja uusiseelantilainen elokuvaohjaaja Taika Waititi menivät taannoin salaa naimisiin yksityisessä seremoniassa Lontoossa. He matkustelevat paljon ja juonsivat juuri MTV European Music Awards -gaalankin yhdessä.

Viime vuoden MTV European Music Awards -gaala pidettiin Saksan Düsseldorfissa. Rita Ora matkusti paikalle ennen tapahtumaa miehensä Taika Waititin kanssa. Heillä oli hyvin aikaa tutustua paikalliseen kulttuuriin ja ruokaan, josta he nautiskelivatkin niin pizzerioissa kun hienommissakin ravintoloissa.

Rita Ora rakastaa ruokaa ja haluaa aina matkustellessaan löytää herkullisimmat ravintolat. Voguen julkaisemalla videolla nainen kertoo, että ennen matkaa hän etsii Googlen avulla paikat, joissa edesmennyt julkkiskokki ja juontaja Anthony Bourdain on käynyt.

– Internetistä löytyy lista paikoista, joissa Anthony Bourdain on käynyt matkoillaan. Pyrin käymään aina juuri niissä ravintoloissa, koska yleensä ne ovat aina herkullisimpia, tähti perustelee.