Supermalli Chrissy Teigen alapään vahauksesta: ”Onko se kivuliasta?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Chrissy Teigen ilmoitti viime vuonna ilouutisia ja kertoi olevansa raskaana. Teigenillä ja hänen aviomiehellään John Legendillä on entuudestaan kuusivuotias Luna-tytär ja neljävuotias Miles-niminen poika. Perheeseen kuuluu myös enkelivauva Jack, joka menehtyi raskauden aikana.

Chrissy Teigen on tunnettu sosiaalisessa mediassa hänen hyvästä huumorintajustaan ja suorapuheisuudestaan. Nyt 37-vuotias tähti on julkaissut Twitterissä hauskan tekstin, jossa hän pohtii onko alapään karvojen vahaaminen kivuliasta.

– Tiedän että se on varmasti kivuliaampaa raskaana, mutta onko alapääkarvojen vahaaminen raskaana vain hieman kivuliaampaa vai todella paljon pahempaa, Teigen miettii.

Chrissy Teigen ja John Legend menivät naimisiin vuonna 2013. Jackin menettämisen jälkeen pariskunta on turvautunut hedelmällisyyshoitoihin. Teigen on kertonut raskausuteluiden satuttaneen etenkin silloin, kun hänellä on ollut ainoastaan vatsan seudun turvotusta. Nyt näyttää siltä, että raskaus etenee suunnitelmien mukaan ja nainen on päässyt nauttimaan raskausajasta.