Kujettaja jätti pakettiauton käyntiin poistuessaan hetkeksi Jyväskylässä – löysi sen palamaan syttyneenä

Autot · Tim Isokivi

Jyväskylässä todistettiin perjantaina odottamatonta tilannetta. Ydinkeskustassa aamupäivällä käyntiin jätetty auto oli syttynyt yllättäen palamaan. Henkilövahingoilta kuitenkin vältyttiin.

Jakelutehtävissä pakettiautolla ollut kuljettaja oli poistunut hetkeksi ajoneuvosta ja jättänyt sen itsekseen käyntiin. Autolle takaisin palatessaan kuljettaja huomasi sen syttyneen tuleen. Pelastuslaitoksen mukaan kuljettaja onnistui sammuttamaan palon itse.

Tilanteesta ei lopulta aiheutunut vaaraa ulkopuolisille. Keskisuomalainen-lehden mukaan auto kuitenkin vaurioitui niin pahasti, että se piti hinata pois paikalta. Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapahtuneesta vähän kello 11 jälkeen.