Nainen otti rasvansiirron takapuoleen – tältä lopputulos näyttää

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet pitävät pyöreitä pakaroita esteettisesti viehättävänä. Viime vuosien aikana brasilialainen takapuolenkohotus on kasvattanut suosiotaan. Moni pelkää pakaraimplanttien mahdollisia komplikaatioita ja toimenpiteestä toipumisen kivuliaisuutta, minkä vuoksi rasvansiirrosta on tullut suosittua.

Nyt Kat Kamalani -niminen nainen esitteli TikTok-videolla miltä hänen takapuolensa näyttää kun hänen ottamastaan takapuolen rasvansiirrosta on kulunut kolme kuukautta. Kamalani halusi peppuunsa lisää pyöreyttä, jonka hän sanojensa mukaan kadotti lapsen saamisen myötä.

Rasvansiirrossa potilaan omasta ihonalaisesta rasvakudoksesta, esimerkiksi vatsasta ja reisistä, otetaan rasvaimulla rasvasoluja, jotka siirretään neulan avulla hoidettavalle alueelle. Tässä tapauksessa takapuoleen. Kamalani esittelee videollaan miltä hänen peppunsa näytti ennen rasvansiirtoa ja miltä se näyttää nyt kolme kuukautta operaation jälkeen.

@katkamalani Implants scared me because of implant illness, plus wanting something natural. Just wanting help fill up what was lost from having babies! .I got mine done at @Elite Body Sculpture ♬ the one that got away – el