Universumin kuumin biksupeppu? Isabel Goulart vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart on tehnyt viime vuosien aikana kiitävää nousua muotimaailmassa ja hän onkin jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. 36-vuotiaalla kaunottarella on myös suuri seuraajajoukko sosiaalisessa mediassa, kun hänen upeita kuviaan janoavat yli 4,6 miljoonaa fania.

Nyt Goulart on säväyttänyt sosiaalisessa mediassa esittelemällä erittäin timmin biksupeppunsa auringonlaskun jälkeisellä uimarannalla ja aaltojen lyödessä hänen jalkoihinsa. Upea kuva on saanut odotetusti erittäin hyvän vastaanoton.

Izabel Goulart on aiemmin kertonut pitävänsä vartalostaan huolta kuin huippu-urheilija, mikä todella näkyy. Goulart on kertonut harrastavansa potkunyrkkeilyä, pilatesta, juoksemista ja painojen nostelua. Goulart ryhtyi ammattimallin uralle verrattain myöhään, mutta hän on ehtinyt silti saada hyvin jalansijaa.