Mariah Carey ei ole innoissaan Nick Cannonin 12 lapsesta – miehellä ei riitä aikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viihdepersoona Nick Cannon toivotti äskettäin tervetulleeksi vauvan numero 12. Hänen vanhimpien lastensa äiti, laulaja Mariah Carey, ei näytä olevan tyytyväinen runsaaseen lapsilukuun. Laulaja haluaa nyt saada pariskunnan kaksosten huoltajuuden kokonaan itselleen.

Mariah Carey teki päätöksen hakea kaksostensa, Morroccanin ja Monroen, huoltajuutta itselleen sen jälkeen, kun oli ensin pyytänyt Nick Cannonia järjestämään aikaa lapsilleen. Lisäksi hän huomautti, että lasten isän näyttää toisinaan olevan mahdotonta järjestää aikaa jälkikasvulleen.

Carey ja Cannon sopivat lastensa yhteishuoltajuudesta vuonna 2014 eron jälkeen. Carey kuitenkin taistelee nyt täydestä huoltajuudesta, koska hän yleensä hoitaa lapsiaan ja on heidän saatavillaan. Naisen mukaan Nick ei edes näe kaksosia kovinkaan usein.

– Mariah Carey haluaa huomauttaa Nick Cannonille, että hän ei voi vain silloin tällöin vilahtaa heidän elämässään, kun hän hoitaa muita lapsiaan. Ja hän haluaa laillisen aseman kaksosten ensisijaisena hoitajana, Mariah Careyn lähipiiristä kerrotaan RadarOnlinelle.