Poptähti Meghan Trainor paljasti – rakastaa halpaa viiniä ja markettivoiteita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä Meghan Trainor tunnetaan muun muassa hänen All About That Bass ja Me Too -hiteistään. 29-vuotias hittinikkari on nykyään myös äiti saatuaan esikoispoikansa Rileyn noin kaksi vuotta sitten.

Meghan Trainor on palannut isosti äitiyslomaltaan takaisin musiikkibisnekseen ja julkaisi taannoin supersuosioon nousseen Made You Look -nimisen kappaleen. Nyt nainen otti osaa Cosmopolitanin järjestämään leikkimieliseen makutestiin, jossa naisen tuli tunnistaa aina kahden asian väliltä kumpiko niistä on luksusta ja kumpi halpaa.

Meghan Trainor sai eteensä muun muassa viiniä, perunalastuja, kosteusvoidetta ja karaokemikrofoneja. Nainen osoittautui olemaan tässä leikissä melko hyvä ja arvasi yhdeksästä seitsemän oikein.